Algemene voorwaarden

Artikel 1: Alle prijzen zijn inclusief btw en vermeld in euro

Artikel 2: Klachten worden aanvaard tot 48 u na de levering, dit zowel telefonisch als per email. Binnen de 2 werkdagen zal de verkoper de koper contacteren.

Artikel 3: Bevoegde rechtbank: Rechtbank van Leuven

Artikel 4: Goederen blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling. Bij niet betaling heeft de verkoper het recht om de goederen terug mee te nemen.

Artikel 5: De verkoper kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor (typ) fouten in de aanbiedingen

Artikel 6: Betaling kunnen worden uitgevoerd bij levering dmv cash of via betaalkaart of kredietkaart. Het bedrag kan bij levering worden aangepast in functie van de gewaarborgde verpakking die al dan niet kan worden geruild.

Artikel 7: De klant zal steeds binnen de 2 werkdagen na ontvangst van het order, telefonisch worden gecontacteerd, waardoor men in samenspraak de meest ideale leveringstermijn kan afspreken. De afgesproken tijd kan wijzigen in functie van filles of ander oponthoud buiten de wil van de verkoper.

Artikel 8: Indien de klant een foutief adres opgeeft, kan de verkoper de hieruit voortgekomen transportkosten extra aanrekenen aan de klant. Dit aan € 60,00/uur exclusief 21% btw.

Artikel 9: De verkoper is niet aansprakelijk voor schade aan opritten, regenputten, ed als de goederen op een door de klant gevraagde plaats worden geleverd. Indien er geen consensus is tussen de chauffeur en de klant worden de goederen op de stoep geleverd.

Artikel 10: Indien er goederen retour moeten worden genomen, worden de transportkosten verrekend aan € 60,00/uur, exclusief 21 % btw.

Artikel 11: De persoonlijke gegevens blijven eigendom van de verkoper en worden niet aan derden doorgestuurd.

Artikel 12: De koper accepteert de algemene voorwaarden.