Over ons

Geen moeite is ons teveel

Meer dan 60 jaar geleden startte de familie Thielemans (AVEVE) in Baal-Tremelo met het beleveren van de landbouwers uit de streek met dierenvoeders en meststoffen. De liefde voor het groene buitenleven bleef bestaan, maar nu zijn het vooral hobbytuinders, dierenliefhebbers, creatieve bakkers en decoratiehobbyisten die over de vloer komen. Al wat te zwaar is, leveren we op eenvoudig verzoek aan huis. Verspreid over een totale winkeloppervlakte van 2300m³ vindt u hier alles voor uw tuin, dier en hobby.

Inmiddels staat al de derde generatie aan het roer van dit dynamisch familiebedrijf. Samen met een gans team van gemotiveerde medewerkers dragen ze, volledig in lijn met de familietraditie, klantvriendelijkheid, flexibiliteit én persoonlijk advies hoog in het vaandel.

Altijd vrijblijvend welkom

De winkel is bijzonder ruim. Alle producten en materialen staan overzichtelijk opgesteld. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in het aanbod dat mee evolueert met de seizoenen. Zoekt u daarentegen een gerichte oplossing voor een hardnekkig probleem? Aarzel niet en spreek ons aan. We reiken u graag mogelijke oplossingen aan en voorzien u van de nodige gebruikstips. Binnen onze enorme variëteit aan merken voor vrijwel alle producten, vindt u vast en zeker uw gading.

Tuin

Mee met de laatste trends

We volgen steeds de laatste ontwikkelingen op de voet. Dat geldt zowel voor het bakgebeuren, de decoratietrends, de ontwikkelingen op barbecuegebied als de nieuwste dierspeeltjes of –benodigdheden. Kom dus geregeld eens langs.

Van heinde en verre

In onze winkel verwelkomen we uiteraard veel dorpsgenoten uit Baal – Tremelo. Daarnaast komen bijzonder veel inwoners langs uit Schriek, Begijnendijk en Keerbergen. Het zo goed als eindeloze gamma voor tuin, dier en hobby trekt ook steeds meer inwoners uit Betekom, Werchter, Haacht, Rotselaar, Aarschot en Heist-Op-Den-Berg aan. De afgelopen decennia groeiden we uit tot een begrip in de wijde regio.