Tuincentrum

Bij Tuincentrum Thielemans vindt u als particuliere tuinder, dierenliefhebber, hobbybakker of decoratiehobbyist 2.300m² seizoensvariërend winkelplezier. Ook open op zaterdag én zondagvoormiddag. Sterk in persoonlijk advies én gebruikstips.

Tuin - alles voor de hobbytuinder

Bij ons vindt een hobbytuinder werkelijk alles wat hij of zij nodig heeft om met het nodige werkplezier de tuin fit en gezond te houden. Kom vrijblijvend langs en ontdek ons totaalaanbod voor het onderhouden of verfraaien van uw tuin.

Uw tuin altijd fit en gezond

Zoekt u een oplossing voor een probleem in uw tuin? Nood aan advies voor het doeltreffend en correct gebruik van sproei- of meststoffen? Wij geven u graag deskundig advies en de nodige gebruikerstips.

Aan de slag!

Wat is een hobbytuinder waard zonder geschikte gereedschappen? Alle mogelijke moderne handgereedschappen van Gardena en WOLF Garten. Traditionele handgereedschappen: spades, rieken, borstels, kapmessen, sikkels, zeisen,…

Welkom in onze serre

In onze serre vindt u – afhankelijk van het seizoen – een ruim aanbod aan sierplanten, kruidenplanten (in potten), groenteplanten (sla, kolen, tomaten, paprika, peterselie,…), tuindecoratie, enz... 

Tuin

Dier - alles om uw dieren te verzorgen

U vindt bij ons alle denkbare benodigdheden om uw huis- of andere dieren te verzorgen, te voeden en … te vertroetelen. Wij staan u graag bij met raad en daad zodat uw dieren altijd de voeding en verzorging krijgen die ze verdienen.

Wij hebben een totaalgamma aan verzorgingsproducten, hokken, kooien, speeltjes en voeding voor:

 • Honden
 • Katten
 • Cavia’s
 • Konijnen
 • Kippen
 • Hamsters
 • Paarden (ook afspanningen en paardengetuig)

Neem uw puppy of kitten mee en we adviseren u persoonlijk over de passende voeding, verzorgingsproducten, mand, bench, kussen, speeltjes,…

Hobby - wij delen uw bak-, barbecue- én decoratieplezier

Heerlijk toch, creatief bezig zijn. Of het nu gaat om het bakken van een lekkere cake, het maken van een bloemstuk of het decoreren van uw woning, wij delen in al uw bak-, barbecue- én decoratieplezier. U vindt in onze winkel de laatste decoratietrends. Ons decoratieaanbod evolueert bovendien met het komen en gaan van de seizoenen. Uiteraard mag het kerstverhaal met alle benodigdheden - ja, zelfs echte kerstbomen - niet ontbreken.

En bakken maar!

Een lekkere taart, een smaakvolle cake, eigen croissants en pistolets of een ovenvers brood. Bind uw keukenschort al maar aan. Alle materialen, mixen en mengsels staan hier op u te wachten om thuis als echte hobbybakker aan de slag te gaan: baktoestellen (Domo, Panasonic), bakmixen en -mengsels, bakvormen en bakgereedschappen, thermometers, cupcakes, bakboeken, enz…

Met ons ruim assortiment diepvriesbroodjes, -koeken en –taarten maken we het u nog gemakkelijker. Gewoon even in de oven en heerlijk smullen maar!

Alles voor de barbecue

In de lente- en zomerperiode voorzien we in onze winkel alle nodige ruimte voor barbecueliefhebbers. Wij tonen een breed gamma aan barbecuetoestellen en benodigdheden van de topmerken Weber en Barbecook. Uiteraard helpen we u graag bij uw zoektocht naar het juiste toestel.

 • Barbecuetoestellen: gas, houtskool en elektrisch
 • Alle bakaccessoires: schaaltjes, barbecuegereedschap,…
 • Houtskool en briketten


Deco


Een ruim decoratieaanbod

Alles wat uw huis mooi en gezellig maakt. Een volledige lijst geven van onze decoratiemogelijkheden is onbegonnen werk. Hoeft ook niet, want wat is er leuker dan gewoon eens vrijblijvend rond snuisteren. Bij ons vindt u alles om uw huis fris en gezellig aan te kleden. U treft zowel decoratiematerialen aan om zelf creatief aan de slag te gaan als kant-en-klare accessoires.

Ons decoratieaanbod evolueert mee met de wisselende trends en speelt sterk in op de seizoenen of de periodes van het jaar. Zo halen we telkens een specifiek decoratieaanbod in huis voor de zomer, de herfst, de winter en de lente. Daarnaast komen ook Pasen, de kerstperiode en Allerheiligen met gepaste producten en decoratiematerialen ruim aan bod.

 • Bloemschikmateriaal en bloemen
 • Potjes en vazen
 • Geurstokjes en geurkaarsen